There is no content to display.

There is no content to display.

There is no content to display.

Cultuurgala 2019 in Theater Koningshof

Cultuurgala 2019 in Theater Koningshof

A.s. zaterdag 29 juni vindt het Cultuurgala plaats in Theater Koningshof, georganiseerd door de Culturele Raad Maassluis, in samenwerking met Theater Koningshof. Deze avond volgt als afsluiting van de Week van Cultuur die plaatsvindt van zaterdag 22 juni tot en met 29 juni a.s. De Week van de Cultuur ondersteunt en stimuleert eigen initiatieven van organisaties en verenigingen en wil cultuur zichtbaar maken op meerdere locaties in de stad. Cultuur brengt mensen dichter bij elkaar, vindt de organisatie. De Week van Cultuur ondersteunt de Maassluise cultuurvisie vanuit de gemeente Maassluis. In het centrum van Maassluis start de Week van Cultuur met een ‘Cultuurexplosie!’ waarna er tal van culturele activiteiten zullen plaatsvinden in de stad, zoals huiskameroptredens van diverse artiesten, dichters, muzikanten en zangers.

Tijdens het Cultuurgala wordt de Week van de Cultuur afgesloten met een feestelijk programma in Theater Koningshof. De avond vult zich met verrassingen en onverwachte ontmoetingen uit de culturele hoek. Balletstudio Westside verzorgt de dans, Sanne Duifhuizen komt optreden, Project 7 komt aan bod en niemand minder dan Leona Philippo  (winnares The Voice 2012) verzorgt een spetterende performance. Tevens wordt de Culturele Prijs Maassluis uitgereikt, wordt het culturele jaaroverzicht 2018-2019 toegelicht en worden de winnaars van de fotowedstrijd en de schrijfwedstrijd bekend gemaakt. Cabaretier Tim Hartog presenteert de avond. Natuurlijk met after-party en dj. Kortom een fantastisch gala voor iedereen die van cultuur houdt.

Het Cultuurgala start om 20.15 uur. Voorafgaand aan het programma is er een foyerprogramma in het Atrium vanaf 19.15 uur. De dresscode is ‘Summer chique’! Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Theater Koningshof: www.theaterkoningshof.nl. 5,00 euro p.p. inclusief 2 consumpties.

Sorry, comments are closed for this post.

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem.

Nam pretium turpis et arcu.
Duis arcu tortor, suscipit eget
Imperdiet nec, imperdiet iaculis
Ipsum. Sed aliquam ultrices mauris
Integer ante arcu, accumsan a
Consectetuer eget, posuere ut
Mauris praesent adipiscing

Nam pretium turpis et arcu.
Duis arcu tortor, suscipit eget
Imperdiet nec, imperdiet iaculis
Ipsum. Sed aliquam ultrices mauris
Integer ante arcu, accumsan a
Consectetuer eget, posuere ut
Mauris praesent adipiscing

Week van de Cultuur
X