There is no content to display.

There is no content to display.

There is no content to display.

Cultuur Explosie succesvol verlopen

Cultuur Explosie succesvol verlopen

Zaterdag 22 juni heeft de culturele explosie plaatsgevonden met stralend weer. Diverse verassende optredens van Maassluise muziek, zang, en dans konden op veel waardering rekenen. De hele middag waren er mensen die af en aan van de optredens konden genieten.

Op het Bloemhof was een kunstmarkt ingericht waar zo’n 15 kunstenaars hun werk tentoonstelden en waar hier en daar ook wat werd verkocht. Tussen de kunstenaars optredens van zangeres Caitlin, Balletstudio Westside, Rose Irish Dance school en dansschool van Rijswijk. Zangkoor Sing for Joy gaf twee smaakvolle optredens en Gospelkoor Happy Days bracht haar eigen repertoire.

De Maassluise harmonie speelde met meerdere groepen op de markt. Verrassend waren ook de optredens van SIS (de zusjes Meijer) die flink aan de weg timmeren, en de jongste band van Maassluis The Rockets. De jonge DJ Stijn mocht de muziek verzorgen tijdens de wisselingen. Het geheel werd afgesloten met een goed en spetterend optreden van Zanggroep L.O.S. – Ladies on Stage.

Kortom, cultuur van, voor en door Maassluis om trots op te zijn.

Sorry, comments are closed for this post.

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem.

Nam pretium turpis et arcu.
Duis arcu tortor, suscipit eget
Imperdiet nec, imperdiet iaculis
Ipsum. Sed aliquam ultrices mauris
Integer ante arcu, accumsan a
Consectetuer eget, posuere ut
Mauris praesent adipiscing

Nam pretium turpis et arcu.
Duis arcu tortor, suscipit eget
Imperdiet nec, imperdiet iaculis
Ipsum. Sed aliquam ultrices mauris
Integer ante arcu, accumsan a
Consectetuer eget, posuere ut
Mauris praesent adipiscing

Week van de Cultuur
X