There is no content to display.

There is no content to display.

There is no content to display.

juni, 2017

17jun12:3016:00Fotoworkshop van Maassluise fotografen

Evenement Details

Fotografie is niet een kwestie van een druk op de knop. Fotografie is vooral leren zien en op zoek gaan naar ‘andere beelden’. Wil jij dat ook leren? Daarvoor kun je op 17 juni gratis een fotoworkshop volgen bij de Maassluise fotografen Mick Otten en Peter Farla.

De workshop start in De Koningshof in de Lepelaar (de achterste zaal gang op de begane grond). Na een korte introductie over fotografie, leren zien en een compositie maken, gaan we in twee groepen in de directe omgeving foto’s maken en helpen Mick en Peter je met allerlei tips.

Er worden twee workhops georganiseerd: de eerste is van 12.30 tot 14.00 en de tweede is van 14.30 tot 16.00 uur. Je moet wel zelf een fotocamera meenemen of als je die niet hebt een smartphone met camera.

Per workshop kunnen maximaal 20 mensen meedoen.  Wil je er zeker van zijn dat er een plaats is voor jou, meld je dan vantevoren aan via mjotten@kabelfoon.nl. Geef je naam en telefoonnummer door en naar welk tijdstip jouw voorkeur uitgaat. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Voor meer informatie over Mick Otten: www.nieuwewendingproducties.nl

en Peter Farla: www.farlagraaf.nl

Tijd

(Zaterdag) 12:30 - 16:00

Locatie

Theater Koningshof

Uiverlaan 20

Sorry, comments are closed for this post.

There is no content to display.

Week van de Cultuur
X