There is no content to display.

There is no content to display.

There is no content to display.

juni, 2017

17jun11:0014:00Open dag Muziek@Maassluis

Evenement Details

Op zaterdag 17 juni staat tussen 11.00 en 14.00 uur Koningshof bol van de muziek. Maar liefst 18 docenten van Muziek@Maassluis vertellen je graag alles over de muziekinstrumenten waarop ze les geven. En natuurlijk helpen ze je om deze instrumenten zelf uit te proberen. Er zijn meer dan 20 verschillende muziekinstrumenten! Dit jaar voor het eerst ook de cello en de mogelijkheid om een DJ workshop te doen!
Als je tenminste 10 instrumenten hebt uitgeprobeerd kun je een gratis kennismakingscursus van vier lessen winnen. Dit is inclusief gebruik van muziekinstrument om thuis te oefenen!
Tijdens de Open Dag zijn er optredens van leerlingen van Muziek@Maassluis en van het Jeugdtheaterhuis. Ook zij hebben dan namelijk Open Dag in Koningshof. De optredens zijn op het podium in het atrium van het theater. En of dit alles nog niet genoeg is: in de theaterzaal zijn er workshops van de Kunst- en Cultuur Academie, de fotoclub en nog veel meer andere leuke dingen! De moeite waard dus om naartoe te komen. Toegang is uiteraard gratis!

#WvdC2017

Tijd

(Zaterdag) 11:00 - 14:00

Locatie

Theater Koningshof

Uiverlaan 20

Sorry, comments are closed for this post.

There is no content to display.

Week van de Cultuur
X